18 març Taller intensiu amb THAÍS BEZERRA

ENTRE TAMBORS

De la mà de Thaís Bezerra, una de les poques directores dones del Carnaval de Rio de Janeiro, us proposem un viatge a través dels jocs musicals i l’univers divers de la percussió brasilera, la cultura popular i el carnaval de Rio. 

Descobrirem alguns gèneres musicals, com les Marxes de Carnaval, Samba, Ijexàs i instruments com ara Agogô, Tamborim, Rocar, Repique, Caixa, Timbal o Surdo, entre d’altres.

El plantejament musical proposat serà pràctic i estructurat en dos etapes. Per una banda, compartirem una vivència rítmica a través de jocs musicals i la seva aplicació al cos i als instruments, i per una altra, tocarem arranjaments didàctics aplicats a les cançons del repertori.

Data: 13 de maig de 2023

Espai: CESIRE Barcelona  Av. de les Drassanes, 10, 08001 Barcelona

Durada: 6 hores de curs per compartir, reflexionar, jugar, ballar i cantar.

Horari: 10:00 a 14;00 i de 15:30h a 17:30h

Preu: 50€  socis / 65€ no socis

Destinataris: Docents de música i dansa, estudiants de música, professionals de les arts i qualsevol persona interessada, en general.

Biografia: Thais Bezerra és percussionista professional, educadora musical especialitzada en Orff-Schulwerk al SFIOC i maestrina de diversos “blocos da rua” del Carnaval de Rio de Janeiro, Brasil. És la creadora del projecte pedagògic Tá No Batuque, un treball de recerca sobre la rítmica tradicional brasilera i les seves aplicacions a l’aula. Impulsa i participa de molts projectes educatius i socials a través de la música a la seva ciutat natal, on és un dels principals referents femenins pel que fa a la direcció i la gestió musical.