INSCRIPCIÓ

ELEMENTS: Estades Formatives per a Docents de Música i Moviment

del 22 al 25 de juliol de 2021

element del llatí elementum: cadascuna de les substàncies simples o principis de què és compost l’univers.

FORMADORES PRINCIPALS

3 sessions de 90 minuts

Violant Olivares i Eduardo Hernández

La Violant és mestra de música i moviment. Llicenciada en Guitarra i formada en metodologies actives (I. Segarra, Orff-Schulwerk, Kódaly, MLT de Gordon), impulsa projectes interdisciplinaris de transformació a través de les arts. Combina la seva tasca docent amb tallers de música en família, cursos de formació de formadors i tallers d’ukelele per a infants, famílies i mestres.

L’Eduardo és llicenciat en Guitarra, màster de Pedagogia per a Escoles de Música (UAB) i certificat en mètode Suzuki 1. Multiinstrumentista, arranjador, productor i especialista en música tradicional mexicana. Treballa de docent, concertista i formador.

Conjuntament han generat els continguts de Kunde School i el projecte “Ukelelé, ukelelà! Cantem i toquem sense parar!”, amb la il·lusió de poder acompanyar molts docents en la seva introducció a les escoles.

3 sessions de 90 minuts

Carme Nájera

La Carme és ballarina i coreògrafa (Institut del Teatre), especialitzada en dansa contemporània i amb postgrau en moviment i educació. Des de 2005 es dedica a la docència a l’Escola Pereanton de Granollers on ha format part del projecte “Músicaperacréixer” i actualment segueix fusionant la dansa, la música i el cant. Des del 2012 es dedica a la formació del professorat dins del projecte educatiu Tots Dansen, creant un espectacle anual a partir d’intervencions en diversos instituts de la ciutat.

Ha estat formadora a diverses edicions de les escoles d’estiu AEMCAT, i convidada per la Universitat d’Hiroshima per presentar la conferència “Dansa Creativa a l’aula”, on també ha desenvolupat tallers formatius.

3 sessions de 90 minuts

Xavi M. Rocamora

El Xavi és mestre de música (UAB i UGR) format en Orff-Schulwerk. És polifacètic, multiinstrumentista i emprenedor. És fundador i coordinador pedagògic dels tallers de percussió escolar de La Batuescola i del projecte interdisciplinar del Casal Artístic, i promotor d’espais d’investigació artística i docent com L’Obrador-Espai Creatiu o The Triangle Project. Ha treballat en diverses escoles de música com a professor de llenguatge, clarinet, cant coral i conjunts instrumentals. En els darrers temps s’ha especialitzat en generar recursos didàctics per a la docència en línia i ha participat en diversos festivals internacionals d’educació musical.

Els seus tallers són propostes creatives farcides de recursos per desenvolupar una didàctica musical divertida, dinàmica i per a tots els públics.

PINZELLADES: Tallers monogràfics de tarda

 

ALBA PUJOL

1 sessió de 60 minuts

JOFRE GASOL

1 sessió de 60 minuts

MIREIA AGUIAR

1 sessió de 60 minuts

MÉS INFORMACIÓ

 

Càrrega lectiva:

 

Les Estades Formatives compten amb tres sessions de 90 minuts diàries amb les formadores principals, un taller diari complementari de 60 minuts amb formadores puntuals, escalfaments diaris de 30 minuts i tallers extra-lectius de tarda i nit.

 

Horaris: Activitats de matí: 9:00h a 13:00h / Activitats de tarda: 15:00h a 20:00h / Activitats de nit: 21:30h a 23:00h

 

Arribada: 22 de juliol a les 10:00h.
El curs començarà el dijous 22 de juliol a les 11:00h i finalitzarà el diumenge 25 de juliol a les 16:30h.
Total hores certificades i reconegudes: 24h

 

Preus:

 

Preu general (Curs + pensió completa en dormitoris): 300€ sòcies / 330€ no sòcies
Preu acampada (Curs + pensió completa en zona d’acampada) 276€ sòcies / 306€ no sòcies
Preu sense allotjament (Curs + àpats): 270€ sòcies / 300€ no sòcies

 

Sol·licita informació sobre beques o bonificació a orffcatalunya@gmail.com.

 

Material:

 

Per a l’estada: Es confirmarà més endavant.
Per a la formació: Es recomana assistir amb roba i calçat aptes per moure’s amb faciltat. Es demana als assistents que, si és possible, portin el seu propi instrument.

 

Inscripció:

 • Les places són limitades i es cobriran per ordre de matriculació. La inscripció s’efectuarà a través d’internet clicant sobre l’enllaç butlleta d’inscripció.
 • Un cop rebuda la inscripció via formulari web (butlleta d’’inscripció), l’organització enviarà per mail l’assignació de plaça i la informació bancària per a poder fer el pagament.
 • La matrícula quedarà formalitzada quan es rebi el justi cant de l’ingrés (fotocòpia, imatge escanejada o avís de l’entitat bancària) o confirmació de l’ingrés del nostre banc. Cal enviar el resguard a orffcatalunya@gmail.com.
 • En cas de no cobrir la plaça reservada, preguem que es notifiqui la baixa.
 • Si no rebem la còpia de la transferència de l’ingrés corresponent abans del 4 de juliol, la plaça passarà a una altra persona de la llista d’espera. Curs pendent del reconeixement de la Generalitat de Catalunya.
 • Normativa econòmica:

  -Les taxes de matrícula no inclouen la cobertura d’assegurança mèdica i accident.
  -Per raons d’organització et demanem que facis l’ingrés el més aviat possible. Un cop fet, t’agrairem que enviïs el comprovant de pagament a orffcatalunya@gmail.com. Només llavors quedarà confirmada la teva plaça.

  – La reserva no garanteix la plaça, el pagament sí.

  – Devolucions:

  En cas d’haver fet ja el pagament i renunciar a la plaça assignada, cal comunicar-ho a orffcatalunya@gmail.com.

  Si la causa és justificada o s’atén a protocols de prevenció de la COVID-19, podreu sol·licitar la devolució del 80% de la matrícula (les despeses bancàries aniran a càrrec del sol·licitant) i caldrà aportar documentació que ho acrediti.

  En cas de renunciar a la plaça per altres motius, podreu sol·licitar la devolució del 50% de la matrícula sempre i quan ho feu abans del 4 de juliol de 2021 (les despeses bancàries aniran a càrrec del sol·licitant).

  En cas d’anul·lació del curs per força major i/o per compliment de la normativa sanitària, totes les inscrites rebran el reemborsament del 100% de la matrícula (excepte despeses bancàries).

INSCRIPCIÓ
ELEMENTS-Estiu-2021-Orff-Cat