[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Què és l’Orff Schulwerk?

L’Orff Schulwerk entén la música i la dansa com a elements fonamentals pel creixement individual i col·lectiu de totes les persones i societats. Aposta perquè la música i el moviment siguin una part essencial en la formació del ser humà. 

Pretén facilitar la pràctica de la música i la dansa com hàbits culturals a l’abast de tothom, desenvolupant la dimensió social de la música i la dansa a través de la pràctica en grup. Utilitzant l’exploració, el joc, la improvisació, la composició i la interpretació de textos, cançons, dances i peces instrumentals, treballa per desenvolupar un pensament musical ric, profund i creatiu. Procura fomentar les capacitats perceptives, creatives i comunicatives de les persones a través de l’expressió vocal, instrumental i corporal.

Després de 10 anys de treball ininterromput com a Grup Orff Catalunya integrat a l’AOE (2010-2020) -durant els quals s’organitzen nombroses formacions, cursos d’estiu i jornades d’autoformació- l’Associació Orff Catalunya es constitueix legalment el juliol de 2020 amb el principal objectiu de seguir divulgant les idees de l’Orff Schulwerk i donar una oferta formativa i auto-formativa de qualitat a Catalunya. 

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6″ img_size=”large” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]