13 set. CURSOS DE TARDOR: “DANSA PER A DOCENTS 2.0”

Després de l’èxit de la primera edició, aquesta tardor de 2022 tenim el plaer d’organitzar la segona edició dels tres cursos de cap de setmana a càrrec de la ballarina i professora de dansa Carme Nájera. 

Continguts

El curs de cap de setmana Dansa per a Docents ofereix l’oportunitat d’introduïr-se de manera intensiva al treball de moviment com a mitjà d’expressió enfocat en una franja d’edat específica: 3 a 6 (petits), 6 a 9 (mitjans), 9 a 12 (grans).

Partint d’una mirada àmplia cap al treball de moviment, es vivenciaran processos pedagògics específics per cada franja d’edat. El treball s’enfocarà sobre els aspectes essencials de la dansa: l’espai, el cos, la respiració i els moviments bàsics. Es podrà assistir com a observador a una classe en viu amb alumnes de la franja d’edat treballada i posteriorment es dissenyarà i realitzarà una proposta pròpia de sessió de moviment amb infants a través d’un grup de treball. Finalment, un cop acabada la formació es podrà comptar amb l’acompanyament de la Carme per al disseny d’una proposta d’aplicació dels continguts de la formació al propi context docent.

Nom del cicle de cursos: Dansa per a docents 2.0 – La dansa com a mitjà d’expressió

Destinat a: Professorat de música i moviment, professorat d’altres especialitats no artístiques

Professora: Carme Nájera.

Pianistes acompanyants: Roger Sans i Luc-Olivier Sánchez. 

La Carme és ballarina i coreògrafa (llicenciada a l’Institut del Teatre), especialitzada en dansa contemporània i amb un postgrau en Moviment i Educació. Des de 2005 combina la seva activitat com a ballarina i coreògrafa amb la docència.  Treballa a l’Escola Pereanton de Granollers on forma part del projecte “Música per a créixer” i on actualment segueix explorant i treballant amb la dansa creativa/educativa, fusionant llenguatges artístics i col·laborant amb diferents projectes d’aula. Des del 2012, també es dedica a la formació del professorat dins del projecte educatiu Tots Dansen, creant i coordinant un espectacle anual a partir d’intervencions en diversos instituts del Vallès Oriental. Ha estat formadora a diverses edicions de les escoles d’estiu AEMCAT i al curs d’estiu d’Orff Catalunya ELEMENTS, i convidada per la Universitat d’Hiroshima per presentar la conferència “Dansa Creativa a l’aula”, on també va desenvolupar diferents tallers formatius.

Modalitat del curs: HÍBRIDA – Intensiu de cap de setmana (15 hores cada curs: 13 hores presencials i 2 hores de treball personal on s’elabora i entrega un petit treball final).

Reconeixement del curs Els 3 cursos estan reconeguts pel Departament d’Educació com a formació permanent del professorat. Per obtenir aquest reconeixement cal haver cursat el 80% del curs i haver fet entrega del treball final en el termini màxim establert. 

Ubicació: Escola Pereanton, Carrer Antoni Espí i Grau, 3, 08401 Granollers

Calendari:

CURS 1: Dansa per a docents 2.0. PETITS. Enfocada a les edats de 3 a 6 anys. 8-9 d’octubre de 2022.

CURS 2: Dansa per a docents 2.0. MITJANS. Enfocada a les edats de 6 a 9 anys. 5-6 de novembre de 2022. 

CURS 3: Dansa per a docents 2.0 GRANS. Enfocada a les edats de 9 a 12 anys. 3-4 de desembre de 2022. 

Horaris: Dissabtes de 9:00 a 14:00 i de 15:30 a 18:30h / Diumenges de 9:00 a 14;00 

Tarifes:

Preu per cap de setmana: 70€ sòcies / 90€ no sòcies

Pack 3 caps de setmana: 180€ sòcies / 240€ no sòcies

Inscripcions:

Us podeu inscriure a qualsevol dels 3 cursos per separat o bé inscriure-us al Pack dels 3 cursos (amb un descompte de 30€ sobre el total). En cas de no arribar al mínim d’inscripcions necessari per cada curs, es cancelarà el curs i se us farà un retorn de l’import abonat.

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS (en cas d’anul·lar la inscripció)

Més de 2 setmanes abans del curs:

  • CAUSA MAJOR (programació d’una intervenció o tractament, lesió o malaltia de llarga durada o cura d’un familiar malalt) amb justificant.  90% 
  • MOTIUS PERSONALS. Sense justificar.  75%

Menys de 2 setmanes abans del curs 

  • CAUSA MAJOR (programació d’una intervenció o tractament, lesió o malaltia de llarga durada o cura d’un familiar malalt) amb justificant. 75%
  • MOTIUS PERSONALS. Sense justificar. (no devolució)

Inscripcions: Fes clic en aquest enllaç per accedir al formulari d’inscripció.

https://forms.gle/o4hTcqRTGNbyqiXf7